DIY

Naaicreatie | Cara dress | La Maison Victor

De naaimicrobe, om het zo te zeggen, is bij ons wel degelijk aanwezig in het gezin. Mama naait, zus naait, en ik nu -eindelijk- ook.

Voor mijn verjaardag, afgelopen juli, kreeg ik een naaimachine van vriendlief, en de toebehoren van grote zus. Voor de geïnteresseerden; het werd de Brother CS10 naaimachine! Heel erg content van!

Ik kocht een naaitijdschrijft (la maison victor), zocht een patroon uit, en ging op zoek achter stof. Zo ontstond de Cara-jurk, met behulp van wat hulplijnen. Ik moet toegeven, alleen had ik het niet gekund. Puur omdat dit het allereerste project was. Maar ik ben er bijna zeker van dat het de volgende keer vast wel alleen lukt. Wie niet waagt, niet wint zeker?

We brachten wat aanpassingen aan aan het patroon zoals de vorm van de hals en brachten wat extra coupenaden aan hier en daar.

De jurk is gemaakt uit een zwarte punta di roma en komt van Stoffen Verkempinck in Oostende.

Dit project doet verlangen naar meer en deze zijn ondertussen ook op komst! Al heel wat nieuwe patronen werden verzameld. Het enige wat mij nog te doen staat is terug in de stoffenwinkel raken..

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge