DIY

Céline d’origine

Ik dacht er al een tijdje over na om mijn naaicreaties te voorzien van gepersonaliseerde naailabels. Het geeft een persoonlijke touch aan je creaties en iedereen kan zien dat het een zelfgemaakt stuk is.

Zelf had ik geen idee wat ik precies wou want -oh my- er bestaan zo veel soorten! Kijk maar eens op Etsy, het staat er vol van. Ik besloot om het op mijn kerstverlanglijstje te plaatsen, met de hoop dat ik het uiteindelijk kreeg.

En ja hoor! Grote zus trok mijn naam en koos inderdaad om de gepersonaliseerde naailabels cadeau te geven. En wat ben ik er blij mee!

Materialen: PU leder, PVC leder, nep leer
Op bestelling gemaakt vanuit Polen

Toen ik de naailabels voor het eerst zag was ik meteen onder de indruk. Céline d’origine. Serieus, daar had ik echt nooit zelf opgekomen! Céline is oorspronkelijk een Franse naam en ik spreek met de huig-r (in de volksmond; de Franse R), dus Céline d’origine klinkt echt geweldig!

Mensen die mij kennen, weten dat ik de albums van Taylor Swift kapot draai in mijn auto. Dus toen ik het onderschrift las, was ik volledig overtuigd; dit ontwerp had ik nooit zelf kunnen bedenken.

Look what you made me do. Zalig toch?!

Maken jullie gebruik van gepersonaliseerde naailabels?

Reageer met Facebook

5 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge