Persoonlijk/Lifestyle

Persoonlijke terugblik | kleine gelukskes in maart | 2019

Als je mijn ‘Over-mij’-pagina bekijkt op mijn blog, vertel ik jullie dat ik elke dag probeer te genieten van het kleine geluk. Maar wat zijn nu deze kleine gelukjes? In dit artikel, dat maandelijks zal terugkeren, vertel ik jullie over mijn kleine gelukskes van maart 2019. Lees je mee?

Tuinieren in onze kleine stadstuin

Oké, een tuin kan je onze tuin niet echt noemen maar allez. ‘T is eerder een stadstuin zonder gras, enkel stenen, perfect voor een kleine tuintafel met twee stoelen, een BBQ en onze nieuwe kweekbak. Echt veel bewegingsruimte schiet er niet meer over maar eerlijk, meer heb ik echt niet nodig. Later wel, maar voorlopig is het perfect voor ons tweetjes.

Voorlopig staat er nog niets geplant in de kweekbak maar we zijn vooral van plan om er een mini-kruidentuintje van te maken zodat we steeds kunnen kokkerellen met verse kruiden. Ik verlang al!

Wanneer je een handige Harry in huis hebt, is deze best makkelijk in elkaar te zetten. Alice’s Garden zorgde voor een goede en snelle levering maar ook een klaar en duidelijke handleiding.

Lentekriebels

Niets zaliger dan zonder jas weer buiten te kunnen komen, maar om dan ook nog eens je zonnebril te kunnen opzetten. Daar geniet ik van! Lente, ik zie u graag.

Nieuw schoeisel

Mensen die mij goed kennen, weten dat ik af en toe wel eens té veel Adidassneakers durf te kopen. Kwestie van bij iedere outfit een gepaste sneaker te vinden zeker? Nu nog op zoek naar een grotere schoenenkast.

Best Fro-Yo in town

Onderweg naar huis, op een mooie lentedag. Ideaal voor een frozen-yoghurt. Mmm

Met cuberdonsaus en marshmellows, mmm.

Receptjes hier, receptjes daar

Deze maand was ik wel erg in-to het proberen van nieuwe recepten. Zo maakte ik honing-appelcake en carré confituur, maar ook volkoren wraps met wokgroenten en kalkoenreepjes.

De keuken was ontploft, de mixer was bijna kapot, de keukenhanddoek was bijna in brand gevlogen, mijn hand werd verbrand aan de oven… maar allez, we hebben toch nog honing-appelcake.
Gerechtje van Sandra Bekkari, Nooit meer diëten 1

Paradijs

Wie mij op Instagram volgt, kon eerder reeds zien dat we een nieuw huis(je) kochten voor Mowgli & Balou. Ze zijn er echt zot van en liggen continu te ravotten, maar ook te slapen in deze nieuwe krabpaal. Blije katjes, blije baasjes.

Op stap

Om te ontspannen gaan wij vaak wandelen. Zo gingen wij deze maand naar zee, maar ook naar Sluis. Op zondag kan je ons vaak in Sluis vinden want alle winkels zijn er 7/7 open. Het is er erg gezellig en je vindt er keer op keer nieuwe eetadresjes. Deze keer kon je ons vinden in de molen van Sluis.

Heel erg gezellig interieur!
Ook een nieuwe portie Vitamine Zee werd opgedaan. Want een lange strandwandeling, blijft voor mij de beste remedie om mijn hoofd even helemaal leeg te maken, en dat was deze maand best wel nodig.

Wat waren jullie kleine gelukjes deze maand?

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge