Ontspanning

Mijn eerste Fairyloot, een blije verrassing | Unboxing | april-box ‘Dark Magic’

Mijn allereerste boekenbox en dus ook mijn eerste Fairyloot. Leuk toch? Na iedere maand alle unboxings te volgen van bloggers en booktubers, besloot ik om er zelf eentje aan te kopen. Als je de box nog niet ontvangen hebt en je het een verrassing wil laten, lees dit artikel dan niet. SPOILERS OVER DE APRIL BOX DARK MAGIC VAN FAIRYLOOT.

Our featured book of the month is a stunning Latinx fantasy that has amazing characters and lyrical writing that had us hooked from page one. We can’t wait for you to meet these characters and their unique magic! The edition we’re featuring will have an EXCLUSIVE COVER, will be SIGNED BY THE AUTHOR and will have SPRAYED EDGES. It’s going to be gorgeous!

Bovenstaande tekst van de makers van Fairyloot, was het eerste wat mij triggerde om de box aan te kopen. Een Latinx fantasy met magische elementen? Dit boek kan niet anders dan goed zijn. Hij is trouwens gesigneerd, heeft sprayed edges en het is een hardcover. Happy booknerd over here. Meer over het boek lezen jullie straks, eerst is het tijd voor de goodies.

Everything in this box will be inspired by books that have dark magic in them. The fandoms you can find in here are A Darker Shade of Magic, Shadow and Bone, Nevernight, Children of Blood and Bone and our February book, A curse so dark and lonely.

Het was vooral bovenstaande die de doorslag gaf voor het kopen van deze box. Zelf ben ik een grote fan van Children of blood and bone, maar ook van Shadow and bone. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar A darker shade of magic en A curse so dark and lonely, die nog steeds ongelezen in de kast staat. Laat die box maar komen!

Zijn jullie benieuwd?

Alle kleinere goodies uit de box

In de Dark Magic-box zaten een aantal kleinere zaken zoals bladwijzers maar ook grote goodies. Bij deze, eerst de kleine goodies:

Notitieboek | Children of blood and bone

Zelf ben ik erg fan van notitieboekjes! Niet dat ik ze gebruik maar toch. Ik weet nooit wat ik er in moet schrijven en als ik dan eindelijk beslis wat er in komt, ben ik nooit tevreden van mijn eigen krabbels. Daarom is bulletjournaling ook niets voor mij, ik ben gewoon nooit tevreden met wat ik schrijf of teken op papier.

Ik vind het notitieboekje echt heel leuk om toe te voegen aan mijn verzameling, ongebruikt weliswaar. De kwaliteit mocht wat beter en sterker maar op zich is het een leuke toevoeging aan mijn goodiecollectie.

“We are all children of blood and bone.
All instruments of vengeance and virtue.”

– Tomi Adeyemi

Enamel pin | A curse so dark and lonely

Deze pin is echt geweldig! Ik ben van plan om deze pin op mijn zelfgemaakte booksleeve te pinnen omdat ik zelf geen leuk vestje of rugzak heb om ze op te pinnen. De pin is echt van heel goede kwaliteit.

Helemaal verliefd op deze pin en hopelijk ook op het boek want deze is binnenkort aan de beurt!

Mister Kindly Tea Strainer | Nevernight

Zelf heb ik Nevernight van Jay Kristoff nog niet gelezen maar deze teastrainer is echt heel cute! Ik had de strainer graag in een ander materiaal gezien maar oké. Misschien gebruik ik hem, misschien ook niet. Maar wel heel cute!

Handzeep | The Philosopher’s stone

Zoals je in een van mijn vorige artikelen kon lezen, ben ik geen Harry Potter-meisje. Ik moet zeggen, voor HP-fans zal dit echt een hele leuke toevoeging zijn aan hun collectie. Dus het is een heel leuk en mooi gemaakt item, gewoon in het verkeerde fandom voor mij. Sorry not sorry.

Tarotkaarten | Six of crows

De tarotkaarten van Fairyloot zijn ondertussen collector items geworden. Er zitten telkens 2 verschillende kaarten per box. Ze zijn van sterke kwaliteit en dus wat dikker papier. De ontwerpen zijn geweldig, en zeker als je van Leigh Bardugo houdt.

En dan is het nu tijd voor de grote goodies. Iedereen klaar?

Totebag | Leigh Bardugo

Deze box draait volledig rond het thema Dark Magic dus Leigh Bardugo past perfect in dit straatje! Ik ben echt enorm blij met deze totebag! Kan ie op de stapel liggen bij de andere totebags die ik nooit gebruik.. Nee serieus, wie gebruikt deze totebags ooit? Ik ben heel blij dat ik ze heb, maar verder. Ik moet hier echt leren verandering in brengen. Desondanks ben ik wel erg blij met deze totebag want het ontwerp is echt geweldig.

Voor- en achterzijde

Booksleeve | A darker shade of magic

Zoals ik eerder al zei, Kleuren van magie of A darker shade of magic ben ik erg benieuwd naar. Het werd besproken in de leesclub, waar ik jammer genoeg niet bij kon zijn. Het boek ligt ondertussen te wachten op mijn oneindige TBR-stapel. Oeps.

Mischien dat deze booksleeve mij motiveert om het boek wat sneller op te nemen?

Voor- en achterzijde

De booksleeve valt erg groot uit en is vooral bedoeld voor grote hardcovers. Of misschien twee paperbacks? Hij is van zacht materiaal en netjes genaaid zodat het boek zeker geen schade kan ondervinden. Het Fairyloot-boek van deze box past trouwens perfect in deze sleeve!

Erg handige sleeve aangezien de meeste sleeves gemaakt zijn op het formaat van paperbacks. Heel blij mee dus!

*Tromgeroffel*

Hét Fairyloot-boek van deze maand

Nocturna van Maya Motayne

To Finn Voy, magic is two things: a knife to hold under the chin of anyone who crosses her…and a disguise she shrugs on as easily as others pull on cloaks.
As a talented faceshifter, it’s been years since Finn has seen her own face, and that’s exactly how she likes it. But when Finn gets caught by a powerful mobster, she’s forced into an impossible mission: steal a legendary treasure from Castallan’s royal palace or be stripped of her magic forever.After the murder of his older brother, Prince Alfehr is first in line for the Castallan throne. But Alfie can’t help but feel that he will never live up to his brother’s legacy. Riddled with grief, Alfie is obsessed with finding a way to bring his brother back, even if it means dabbling in forbidden magic.But when Finn and Alfie’s fates collide, they accidentally unlock a terrible, ancient power–which, if not contained, will devour the world. And with Castallan’s fate in their hands, Alfie and Finn must race to vanquish what they have unleashed, even if it means facing the deepest darkness in their pasts.

JONGENS DIT KLINKT TOCH ALS EEN GEWELDIG BOEK?!

Gesigneerde editie met sprayed edges en unieke cover.

Deze cover verschilt van de originele editie doordat deze blauwe tinten heeft, terwijl de ander oranje tinten heeft. Blijkbaar heeft het iets te maken met de magie van enkele personages dus we zullen zien!

Een blije verrassing

Mijn eerste Fairyloot was een heel blije verrassing. Het bevatte veel fandoms waar ik benieuwd naar ben of waar ik gek op ben zoals Children of blood and bone, Grisha en Six of Crows. Ook het boek ben ik erg benieuwd naar want het klinkt allemaal ontzettend goed!

Voor herhaling vatbaar dus.

Welke boekenbox bestellen jullie vaak?

Reageer met Facebook

2 Comments

  • zwartraafje

    Die booksleeve is mooi afgewerkt. Hij ziet er ook heel stevig uit op je foto’s. De tea-infuser vind ik super schattig. Onlangs las ik het tweede boek uit de Nimmernacht-reeks en dat is tot nu toe nog steeds mijn favoriete boek van dit jaar. Al strijdt het nu wel om die eerste plaats met Koninkrijk van As.

    • Céline

      Ja? Is het een aanrader de Glazen troon reeks? Aangezien ik niet zo’n fan was van ACOTAR. Ik denk van inderdaad eens de Nimmernacht-reeks op te nemen, want die klinkt echt heel leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge