Persoonlijk/Lifestyle

Persoonlijke terugblik | Kleine gelukskes in april | 2019

Als je mijn ‘Over-mij’-pagina bekijkt op mijn blog, vertel ik jullie dat ik elke dag probeer te genieten van het kleine geluk. Maar wat zijn nu deze kleine gelukjes? In dit artikel, dat maandelijks zal terugkeren, vertel ik jullie over mijn kleine gelukskes van april 2019. Lees je mee?

Op wandel

Zelf ga ik erg graag wandelen om nieuwe hotspots te ontdekken, maar ook om leuke momenten op beeld te leggen, ook al is dat meer de specialiteit van mijn vriend. Maar aangezien hij gekluisterd zit aan de zetel, door een ‘klein defectje’ aan zijn knie, ben ik er af en toe alleen op uit getrokken. Kwestie van de muren niet op te lopen thuis.

Milkshakes van Maona Kortrijk, altijd een goed idee.
Avondwandeling @Begijnhof Kortrijk.

Fun fact: bovenstaande foto werd genomen de avond voor mijn vriend iets kreeg aan zijn knie. De avond/nacht erna werd een nachtje spoedgevallen, jammer genoeg.

@Kuro Neko Kortrijk, favorite place to be <3 Een artikel over dit kattencafé lees je hier
Paasfoor @Kortrijk

Donderdag 18 april was de openingsavond van de Paasfoor in Kortrijk. Ook al ben ik absoluut geen fan van attracties en de drukte, toch ga ik meerdere malen langs om de sfeer op te snuiven. Want daar houd ik wel van! De kermissfeer. En het lekker eten, duh. Zei er iemand suikerspin?

Zelfs als ik een jaartje niet ga, ben ik toch ieder jaar van de partij op de paasfoor. Ieder paard op de draaimolen heeft namelijk een naam, en laat daar nu net mijn naam tussen zitten. Gezellig. Dit is trouwens het enige paard waar ik geen schrik van heb en waar ik best een ritje op wil maken, als hij me niet al te duizelig maakt tenminste.

T.e.m. zondag 5 mei 19′ kunnen jullie nog een bezoekje brengen aan de Paasfoor. Daarna maakt hij zich klaar om te verhuizen naar mijn vorige thuisstad Brugge, om de Meifoor in te luidden.

Gezelligheid alom

Zelf houd ik er heel erg van om samen met vrienden of familie, gezelschapsspelen te spelen. Dit kan gaan van klassiekers zoals Monopoly maar ook tactische spelen zoals Carcassonne, passeerden de revue.

Monopoly van The Walking Dead, zalig toch? En er hangt een heel leuke herinnering aan deze vast, want ik kocht deze twee jaar terug in Londen, toen ik op reis was met de leesclubvriendinnen.
Kwatro, ook altijd leuk voor tussendoor. Vooral als je onderstaand briefje tegenkomt in de speldoos.
En bedankt, zus.
Spy
Eén van mijn favorieten: Carcassonne. We hebben heel wat uitbreidingen liggen in de kast, maar de basisversie is onze favoriet. De rest ligt jammer genoeg wat stof te vergaren.

Onder vrienden werd er vroeger vaak een spelletjesavond georganiseerd maar dit is jammer genoeg al een hele tijd geleden. Iedereen is aan het werk of is gaan studeren sindsdien, wat normaal is. Iedereen is zijn eigen weg ingegaan en traditionele avondjes moeten vaak wijken hiervoor. Misschien is het een idee om dit terug te organiseren? Ik verlang er alvast naar.


Wat waren jullie kleine gelukjes deze maand?Reageer met Facebook

2 Comments

  • zwartraafje

    Enkele van mijn april-geluksmomenten waren ondermeer een leuke leesmarathon die helemaal in Harry Potter-sfeer was en me dus op het lijf geschreven leek te zijn. Maar ook fijne afspraakjes met lieve vriendinnen en met mijn nichten. Een van hen kwam met haar zoontje naar hier en toen hebben we samen nog Carcassone gespeeld.

    • Céline

      Carcassone, love it! Ja ik zag het op je instagram van de leesmarathon! Binnenkort doe ik mee met de Grisha readalong van Blossom Books dus dat wordt hopelijk ook erg leuk om aan deel te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge