Hotspots

Hill’s Donuts | Brugge

Hill’s Donuts is een bekende keten waar je originele én lekkere donuts kan verkrijgen. Daarbovenop krijg je ook nog een portie keuzestress er gratis bij, want de keuzes zijn eindeloos. Je vindt Hill’s Donuts op verschillende plaatsen in het land zoals in Brugge en Ieper maar binnenkort ook aan zee (Oostende). Benieuwd?

UPDATE 25/11/2019: Hill’s Donuts in Brugge bestaat jammer genoeg niet meer. Best even de officiële website raadplegen voor de huidige vestigingen en openingsuren.

Na een wandeling in de historische stad Brugge, is het echt verleidelijk om een bezoekje te brengen aan Hill’s Donuts. Het ligt namelijk pal in de winkelstraat waardoor het heel moeilijk wordt om er zomaar langs te lopen.

Je vindt allerhande smaken zoals viooltjes, aardbei met witte chocolade, citroen, mango, speculoos, Nutella, smarties, framboos, kokos, appel… Maar ook themadonuts zoals the minions, cars, de smurfen… Ideaal voor de kleine eters onder ons.

De uitbaters zijn er echt vriendelijk en ze helpen je steeds door bijvoorbeeld de meest verkochte smaak aan te raden. Mijn persoonlijke favoriet? Gevulde aardbei. Mmm.

Je vindt Hill’s Donuts in de Geldmuntstraat nr 20 in Brugge.

Hebben jullie al een bezoekje gebracht aan Hill’s Donuts?

Reageer met Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: