Ontspanning

Ik ga op reis en ik neem mee | leesvoer

Op het moment dat dit artikel online gaat, hoop ik onder de stralende Franse zon te zitten. En dan nog het liefst aan of in het zwembad. Ik verlang enorm naar de reis en vandaag vertel ik jullie welk leesvoer ik meeneem, 800 km hiervandaan. Benieuwd?

Wat heb ik verlangd naar deze reis. Het mag nog watergieten, we zijn weg met het ganse gezin, en dat is wat telt. Al is het maar om allemaal binnen gezelschapsspelletjes te spelen in een veel te krap huisje.

De reis duurt een zestal dagen en daar horen uiteraard boeken bij. Want niets leuker dan languit op een strandstoel gekluisterd zijn aan je boek, toch?

Volgende boeken wil ik graag meedoen, of ik ze effectief zal uitlezen, dat is een andere vraag.

Kobo

Als eerste neem ik uiteraard mijn beste vriend, de e-reader mee. Ken je die personen die nooit zonder make-up buiten gaan? Ik ben zo’n persoon die nooit zonder haar Kobo buiten gaat. Je weet toch nooit wanneer er zich een spontaan leesmoment ontplooit? Handig mee te nemen en tientallen boeken op zak, zalig toch?

Op mijn e-reader zou ik graag Wilder van Rebecca Yarros uitlezen, aangezien ik reeds op 51% van het verhaal zit. En ook een aantal hoofdstukken uit Stad van glas van Cassandra Clare, zou fijn zijn (reeds 11% gelezen).

En moest ik het fantastische idee krijgen om alweer een nieuw boek te starten zonder een ander uit te lezen, zou ik kiezen voor De Duik van Catherine Steadman. Het perfecte stel, de perfecte misdaad. Klinkt goed, toch?

Ook het luisterboek Als morgen niet bestaat van Jennifer L. Armentrout zou ik graag uitluisteren. Alhoewel ik niet denk dat dit haalbaar is, we shall see.

Een halve boekenkast mee op reis

Onlangs heb ik De Zwendelprins van Rima Orie gekocht in de Brugse Boekhandel, en deze zou ik graag beginnen. Niets beter dan een boek in Zuiderse sferen beginnen op reis. Ik heb al zoveel over dit boek gehoord, dat ik erg benieuwd ben naar het debuut van Rima Orie!

En tot slot: De Lissabon brieven van Gaby Rasters, Jinxed van Amy McCullogh en De kleuren van magie van V.E. Schwab.

Dit moet absoluut volstaan, want ik ga slechts 6 dagen op reis, en echt veel lezen zal er volgens mij niet aan te pas komen. Maar ik vind het toch heerlijk om ieder jaar opnieuw een aantal boeken uit te kiezen voor op vakantie.

Gaan jullie deze zomer op vakantie?

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge