Persoonlijk/Lifestyle

Andere persoonlijke blogs in het zonnetje

In een eerder blogbericht vertelde ik jullie dat ik het enorm graag heb als bloggers in artikelen een kijk geven in het leven van. Zo lees ik erg graag persoonlijke artikelen maar lees ik even graag eens een boekrecensie of een naaiartikel. Zolang ik maar het gevoel krijg de persoon te kennen, ook al is dit online. In dit artikel vertel ik jullie welke bloggers ik hiermee bedoel en plaats ik ze even in het zonnetje. Lees je mee?

liefslinne.nl

Liefs Linne, heb ik leren kennen op Instagram waardoor ik zo op haar blog terecht gekomen ben. Linne blogt over zelfliefde en feelgoodlifestyle maar ook over haar DNA-afwijking waardoor ze een afweersysteemstoornis heeft. Linne heeft, ondanks haar chronische ziekte, een heel positieve kijk op het leven en dat straalt ze ook uit naar anderen. Maar wat nog belangrijker is, als het wat moeilijker gaat dan durft ze dit ook te uiten. En dat vind ik zo leuk aan Liefs Linne. Altijd eerlijk, altijd recht door zee.

Je vindt liefslinne als je hier klikt. Alle linken openen op een nieuw tabblad.

tiepiesnicole.nl

Tiepies Nicole, heb ik wederom leren kennen via Instagram. Een aantal maanden na mijn MS-diagnose ben ik op zoek gegaan naar bloggers/instagrammers/… die openlijk hun avonturen met MS deelden en Nicole is daar één van. Ze is zoals ze op haar blog beschrijft: een levensgenieter met een diagnose. Dit merk je ook in de artikelen die ze schrijft of de zaken die ze post op sociale media. Ze geniet zó hard van alles en dat is echt heel leuk om lezen. Naast artikelen over MS blogt ze ook over andere zaken die haar bezighouden of post ze een leuk DIY-artikel. Wat ik zelf erg leuk vind trouwens, want afwisseling is altijd aangenaam.

Je vindt tiepiesnicole als je hier klikt. Alle linken openen op een nieuw tabblad.

viviansvocabulaire.nl

Viviansvocabulaire volg ik al een hele tijd. Vivian is zelf erg actief/gekend in de boekenwereld aangezien ze ook een boekenblog heeft (thebookreview). Zo ben ik dus op viviansvocabulaire terecht gekomen. Vivian heeft een chronische darmziekte gecombineerd met enkele lichamelijke beperkingen. Vivian probeert continu het beste uit haarzelf te halen en dat merk je ook. Je leest op haar blog alles over chronisch ziek zijn maar ook lifestyle-artikelen en columns met o.a. haar visie op het onderwijs. Vivian bewonder ik enorm omwille van haar schrijfstijl en om haar passie in alles wat ze doet. Haar artikelen zijn zó boeiend geschreven dat geen enkel artikel te lang lijkt. Vivian volg ik op de voet en beschouw ik best als een voorbeeld voor de bloggerswereld.

Je vindt viviansvocabulaire als je hier klikt. Alle linken openen op een nieuw tabblad.

soldaatvanporselein.home.blog

Soldaatvanporselein is tot stand gekomen via Julie Beirens. Julie volgde ik al een hele tijd via Instagram waardoor ik enorm enthousiast werd toen ze bekend maakte dat ze een blog ging opstarten over psychische kwetsbaarheid. Julie blogt over haar jarenlange problematiek met automutilatie, trauma, bipolariteit, psychiatrische opnames en ga zo maar verder. Julie doet ook aan fotografie waarbij ze psychische kwetsbaarheid in kaart wil brengen, dus bekijk zeker eens haar persoonlijke blog door hier te klikken!

Je vindt soldaatvanporselein als je hier klikt. Alle linken openen op een nieuw tabblad.


Plaats in de reacties vooral jullie aanraders qua persoonlijke blogs!

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge