Ontspanning

Mijn boekige verjaardagsverlanglijst

Zondag 14 juli word ik 24 lentes jong. Op dit moment ben ik druk bezig aan het plannen en bedenken wat ik allemaal wil beleven op en rond mijn verjaardag. Maar waar ik wél zeker van ben dat is mijn verlanglijstje wat boeken betreft. Verrassend of niet? Lees je mee welke boeken er op mijn lijstje staan?

Ieder jaar, maar dan ook ieder jaar stel ik een verlanglijst op verdeelt in twee categorieën: ‘boeken’ en ‘geen boeken’. Het verlanglijstje met boeken is rijkelijk gevuld terwijl het lijstje ‘geen boeken’ puur aanvulling is voor personen met geversmentaliteit ‘je hebt al genoeg boeken’. Hieronder dus mijn lijstje met boeken die ik graag wil krijgen als verjaardagscadeau. Laat vooral weten welke aanrader er nog ontbreekt of welke ik zeker moet krijgen van onderstaand lijstje!

Nederlandstalige paperbacks

 • Hayley Barker – Showstealer
 • Cassandra Clare – Koningin van lucht en duisternis
 • Cassandra Clare – Schimmen van de schaduwmarkt (komt uit op 19 juli!)
 • Kendare Blake – De duistere troon
 • Teri Terry – Gebroken
 • Teri Terry – Versplinterd
 • Rachel Lippincott – Vijf stappen van jou (dit boek mag ook in het Engels, five feet apart)
 • Kate Alice Marshall – Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog
 • Alle boeken van Ursula Poznanski BEHALVE AQUILA
 • Kristin Harmel – Ik wist het al
 • Gillian King – Ik mis je
 • Lainy Taylor – Zonderling
 • Astrid Boonstoppel – Dit is hoe het ging

Nederlandstalige hardcovers

 • Ransom Riggs – De kaart der dagen
 • Marissa Meyer – IKO – Opstand
 • Chinouk Thijssen – Break a leg

Engelstalige paperbacks

 • Rupi Kaur – Milk and Honey
 • Bridget Kemmerer – Call it what you want
 • Wendy Toliver – Once upon a time – Reds untold tale
 • Stephen Chbosky – The perks of being a wallflower
 • Natasha Ngan – Girls of paper and fire
 • Sara Holland – Evermore 
 • Gena Showalter – The Evil queen
 • Ameriie – Because you love to hate me
 • Holly Jackson – A good girls guide to murder
 • Tamara Ireland Stone – Every last word
 • Brian Conaghan – The weight of a thousand feathers

Als ik uit elke categorie één zou mogen kiezen dan zou ik gaan voor één van de boeken van Ursula Poznanski, Break a leg en The evil queen. Maar de andere wil ik ook héél erg graag lezen. Welke boeken staan nog op jouw verlanglijst?

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge