Hotspots

Jack Premium Burgers | Hotspot Kortrijk

-23/05/2020 update: Jack Burgers werd overgenomen door een andere keten.

Als er één plaats is waar je hamburgers moet eten dan is het wel bij Jack Premium Burgers in hartje Kortrijk. Met zijn unieke locatie, pal op de grote markt, geniet je zowel binnen, als buiten op het terras van heerlijke hamburgers. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Jack Premium Burgers of kort gezegd Jacks, is voor mij dé eetgelegenheid voor een snelle hap. Een ruime keuze aan burgers zorgt voor wat keuzestress maar deze verdwijnt meteen wanneer je aan tafel gaat.

Eenmaal binnen kun je genieten van een warm interieur met houten structuren. Gezelligheid is troef bij Jacks want zo is er een grote picknicktafel binnen zodat iedereen gezellig mee aan tafel kan schuiven. Wees gerust, indien je het liever onder z’n tweetjes houdt dan zijn er meer dan genoeg (bar)tafels aanwezig, voor een gezellig onderonsje.

Let’s meet Italian Jack:
speltbroodje, burger, mozzarella, pijnboompitten, gedroogde tomaatjes, rucola, pestodressing

Keuzestress

Er is een ruim gamma aan burgers beschikbaar (twintigtal) dus de keuzestress is er sowieso bij. Ook vegetariërs kunnen uit een kleiner gamma naar harteloos ‘burgers’ eten. Enkel glutenvrije hamburgers staan (voorlopig) niet op de menukaart. Dus best even vooraf bellen of ze dit beschikbaar stellen of niet, want dit is helaas niet bekend.

Klik hier indien je de menukaart wilt bekijken. Alle linken openen op een nieuw tabblad.

Mijn persoonlijke favoriet? De New-York Jack en de Italian Jack. Heerlijk! mmm

Budgetvriendelijk

Jacks is gebaseerd op Amerikaanse fastfoodketens maar dan met meer kwaliteit en oog voor detail. De prijzen zijn erg vriendelijk voor studenten trouwens want voor een menu (burger + friet + saus + drank) betaal je gemiddeld tussen de €12 en €15 (afhankelijk welke burger er gekozen wordt).

Zonnig terras

De prijs wordt wat gedrukt omdat er geen bediening plaatsvindt binnen als op het terras. Het is de bedoeling dat je zelf gaat bestellen aan de kassa en via een oproepsysteem wordt er dan duidelijk gemaakt wanneer je bestelling klaar is. Voor mij stoort dit absoluut niet maar als je echt gerenommeerd wilt gaan eten dan is Jacks niet dé ideale plaats voor jou. Ben je op zoek naar een eetgelegenheid voor een goedkope snelle hap met een grote keuze aan kwaliteitsvolle hamburgers dan is Jacks waarschijnlijk wel iets voor jou.

Grote Markt 21
8500 Kortrijk
kortrijk@jackburgers.be

Voor de actuele openingstijden raad ik jullie aan om de website te raadplegen. Klik hier voor alle contactgegevens.

Je vindt Jack Premium Burgers ook in Gent en Antwerpen. Zijn jullie reeds bij Jack geweest?

Reageer met Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: