Persoonlijk/Lifestyle

Mijn verjaardagsweekend | Persoonlijke terugblik

Deze maand geen artikel met al mijn kleine gelukjes, maar wel een samenvatting van mijn verjaardagsweekend! Ik heb echt het leukste verjaardagsweekend in jaren gehad, en daar ben ik echt blij om! Het was druk, veel te druk, maar oh zo gezellig. Lees je mee?

Dit jaar was ik jarig op een zondag waardoor het plots geen verjaardag meer werd, maar een verjaardagsweekend. Het was druk en vermoeiend voor mij, maar oh zo leuk. En dat maakt echt veel goed.

Uit eten na een lange werkweek; vrijdagavond

Normaal gezien staat vrijdagavond voor Netflix en bankhangen. Niets doen dus. Het perfecte uitrustmoment na een lange en vermoeiende werkweek. Maar om toch ten volle van mijn verjaardagsweekend te genieten, gingen we naar de avondmarkt in eigen stad, én gingen we tapas eten. We deden dit bij tapasbar Saaz in Kortrijk. De tapas was goed, maar ook niet om over naar huis te schrijven. Ik heb al beter gegeten, laat ons het zo zeggen. Maar ze hebben wel een gezellig interieur en terras, en niet te vergeten: lekkere coctails. mmm.

Zaterdag 13/07

In de namiddag en avond vertoefden wij in Sluis (NL). Een hele dag genieten van het mooie weer (of toch ongeveer), de sfeer, én het gezelschap. We gingen uit eten bij Elia in Sluis. Ik eet enorm graag Grieks dus in dit Grieks restaurant wou ik al een hele tijd uit eten gaan. Mijn verjaardagsweekend leek een ideaal moment hiervoor, dus zo gezegd zo gedaan.

De bediening was top en zo was het eten ook. Het was gezellig, lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Om de avond af te sluiten zijn we nog afgezakt naar Nieuwvliet, om daar een avondstrandwandeling te maken. Er was enorm maar dan ook enorm veel wind maar dat deed het moment zeker niet teniet.

De dag der dagen: veertien juli

Op veertien juli was ik jarig dus besloten we om een verjaardagsbrunch te houden. Veel voorbereiding, veel werk, maar erg geslaagd. Heel erg van genoten en zeker voor herhaling vatbaar! Ook cadeautjes werden gegeven maar later hierover meer.

Ik denk dat ik wel één iets geleerd heb van het organiseren van brunch: maak 3x minder dan je gepland had. Er was een overdaad aan eten waardoor alles nadien verdeeld werd en waardoor we 3 dagen later nog steeds konden nagenieten van de brunch. Leuk, maar toch ook jammer aan de ene kant. De volgende keer dus een aantal personen minder meerekenen want uiteindelijk eet niet iedereen alles en blijf je dus zo met overschotten zitten.

Conclusie

Ik heb echt een geweldig verjaardagsweekend gehad! Veel gegeten, veel plezier gehad, geweldige cadeau’s gekregen, vermoeiend, druk, maar oh zo gezellig! Ik kreeg cadeau’s van familie maar ook van een aantal vriendinnen waar ik het totaal niet van verwacht had. Heel leuk en lief dus!

Een klein gedeelte van de brunch.

Volgend jaar word ik trouwens 25; deden jullie iets speciaals op je 25e?

Reageer met Facebook

2 Comments

  • zwartraafje

    Oh, dat van het teveel eten klaarmaken is echt zooo herkenbaar. Ik heb altijd schrik dat er niet voldoende (keuze) zal zijn en voorzie dus vrijwel iedere keer teveel. Als er dessertjes over zijn deel ik die aan het einde van de avond uit maar hartige restjes daar eten we de dag nadien gewoon nog eens van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge