Ontspanning

Mijn verjaardagsboekenbuit

Een grote drie weken terug vierde ik mijn vierentwintigste verjaardag. Sommigen onder jullie hebben het misschien al gemerkt aan de minieme verandering aan mijn blogbanner, maar ik ben dus een jaartje ouder (en wijzer?) geworden. In dit artikel deel ik met jullie mijn verjaardagsboekenbuit want dit is het eerste jaar dat ik wel erg veel boeken kreeg. En ik beloof plechtig aan jullie dat dit het laatste artikel is met als onderwerp mijn verjaardag. Tot volgend jaar dan..

Voor mijn verjaardag kreeg ik liefst 9 boeken en volgens mij is dit echt een record. Mensen die mij kennen weten dat de meest directe weg naar mijn hart via boeken is, en daar zijn ze erg in geslaagd deze keer. Daarnaast kreeg ik niet enkel boeken van familie, maar ook van vrienden en daar was ik erg verrast en blij om.

Verjaardagsboekenbuit

Als eerste kreeg ik van familie vijf boeken van Ursula Poznanski cadeau. Ik las laatst Aquila uit en was zó enthousiast, dat ik meteen de andere boeken wou lezen. Zelf bestelde ik nog Blind verleden bij zodat ik alle (vertaalde) boeken in mijn bezit heb. Heel blij mee want ik hoorde echt al veel goeds over Erebos en Saeculum.

Overzicht alle boeken van Ursula Poznanski

Van vriendinnen (V., Eva en Marcia) kreeg ik respectievelijk Ik mis je van Gillian King, The weight of feathers van Brian Conaghan, Break a leg van Chinouk Thijssen en Het rijk der zieken van Hanna Bervoets cadeau.

Met ieder boek even blij want Ik mis je lijkt een perfect zomerboek te zijn, The weight of feathers een heerlijke contemporary, Break a leg de aanmoediging die ik nodig had om Truth or dance te starten en het rijk der zieken om eindelijk eens te lezen over chronisch zieken en niet over fatale ziekten.

Welke is jouw favoriet uit bovenstaande stapel?

Reageer met Facebook

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge