Ontspanning

Things are not what they seem | Fairyloot augustus | Unboxing

Toen Fairyloot het thema ‘Things are not what they seem’ bekend maakte voor de maand augustus wist ik meteen dat ik deze in mijn bezit moest hebben. De hints die meegegeven werden maakten dat het boek erg origineel klonk én er zat een item in die ze nog nooit eerder meegaven in een box. Ik kon alvast niet wachten op mijn nieuwste aanwinst. LET OP: wanneer je klikt op ‘lees verder’ kom je alles te weten over de inhoud van deze box! SPOILERS ZIJN ABSOLUUT AANWEZIG.

You can expect items inspired by Stalking Jack The Ripper, The Lunar Chronicles, An Ember in the Ashes, Lord of the Rings, Mistborn, Graceling and more! This box is jam packed with goodies, but for now we’ll only reveal that we’re featuring an item we’ve never included before and this box will also have a CUSHION COVER!

Ik moet eerlijk toegeven dat de fandoms The lunar chronicles en An ember in the ashes al genoeg waren om deze box aan te kopen. Stalking Jack the ripper ligt nog op de TBR-stapel en met Lord of the rings heb ik niet zo veel eerlijk gezegd. Mistborn en Graceling heb ik achteraf moeten opzoeken want deze kwamen mij niet bekend voor. Laten we de box even item per item doorlopen.

Things are not what they seem

Bij het openen van de box merk je meteen al de spoilerkaart op. Zelf lees ik deze nooit op voorhand omdat ik het verrassingseffect wil primeren bij het openen van zo’n box. Deze wordt dus al snel aan de kant gelegd samen met de auteursbrief.

The Lord of The Rings by J.R.R. Tolkien

Zoals eerder gezegd heb ik niet veel met The Lord of the Rings. Noch de boeken noch de films spreken mij aan waardoor dit item een leuke toevoeging was, maar mijn hart ging er niet sneller voor slaan.

Het item geïnspireerd op deze fandom was een klein meeneemspiegeltje. Handig voor in je handtas voor onderweg of voor op reis. Het is gemaakt uit stevig materiaal dus zal volgens mij niet snel kapot gaan. Enkel opletten voor krassen in het glas aangezien er geen zakje bijzit waarin je het kan bewaren. Deze goodie zal zeker en vast gebruikt worden maar jammer genoeg spreekt het fandom mij niet aan. Maar dat is subjectief natuurlijk.

The Lunar Chronicles by Marissa Meyer

Zelf ben ik enorm fan van The Lunar Chronicles dus ik was écht heel erg benieuwd naar dit item. Ik moet zeggen: het is énorm origineel en had het eigenlijk nooit kunnen voorspellen.

Het is namelijk bestek! Een vork, een lepel en twee chopsticks. Het bestek zat verpakt in een doosje dat ook geïnspireerd was op TLC. Ik moet zeggen dat ik het zelf nooit zal gebruiken maar het is wel Bookstagramwaardig. Het is een origineel item maar ik weet niet goed wat ik er echt mee moet. De items zijn gemaakt uit degelijk materiaal en prachtig gegraveerd met quotes uit de serie. Het doosje is eerder uit plastiek gemaakt dus deze zal ik misschien gebruiken om wat enamel pins in te bewaren. Het doosje doet mij trouwens wat denken aan een pennendoos van in de lagere school, dus daar kun je het ook voor gebruiken.

Al bij al een geslaagd item alhoewel een mes ook bij deze set mocht zitten.

Chopsticks: geen quote maar wel is er een maan gegraveerd aan de bovenkant
Lepel: Mirrors have an uncanny way of telling the truth
Vork: Even in the future the story begins with once upon a time

An ember in the ashes by Sabaa Tahir

Dit item is volgens mij het beste item uit deze box! Niet geheel origineel maar wel écht leuk! Momenteel nog ongebruikt door plaatsgebrek maar als ik later een eigen reading nook heb, krijgt deze zeker en vast een ereplaats! Het is namelijk een kussensloop! Hoe leuk is dit! Met aan de ene kant een quote en aan de andere kant een weergave van Helene, Laia en Elias! Hier ben ik echt heel blij mee!

Mistborn trilogy by Brandon Sanderson

Zoals eerder gezegd ben ik absoluut niet bekend met deze serie maar het item vond ik echt prachtig en tevens van erg goede kwaliteit. Het is namelijk een metalen bladwijzer! Ook dit vind ik absoluut een geslaagd item!

Let them see my weakness and let them see me overcome it

Graceling Realm Series by Kristin Cashore

En ook deze serie is onbekend voor mij. Het zijn namelijk haarrekkers/haarelastieken geïnspireerd op dit fandom. Zelf draag ik altijd mijn haar los dus deze zullen jammer genoeg ongebruikt blijven. Zelf vind ik het niet zo’n geschikt item voor mij maar op zich wel leuk als je de serie kent én vaak haaraccesoires gebruikt.

Stalking Jack the ripper by Kerri Maniscalco

Als er een goodie is waar je mij blij mee maakt dan zijn het kaarsen. Ik brand ze nooit maar vind ze wel erg leuk staan in de boekenkast. Ik was dus écht heel blij dat deze box een kaars bevatte. Stalking Jack the ripper ligt te wachten op mijn TBR-stapel om gelezen te worden en ik hoop hem even leuk te vinden als de kaars want hij ruikt écht heerlijk.

Harry Potter series by J.K. Rowling

Wie mij kent weet dat ik absoluut geen fan ben van Harry Potter. Het is tof en vermakelijk maar meer vind ik er niet aan. Zelf heb ik enkel de eerste vier boeken gelezen, wat ik al een prestatie vind, maar vraag mij niet in welk Hogwartshuis ik onderverdeeld ben. Wie dus onderstaande tarotkaarten wil ruilen tegen andere goodies, be my guest.

The merciful crow by Margaret Owen

Ik had de Nederlandse editie ‘De genadigen’ reeds in mijn winkelmandje zitten maar om een of andere reden klikte ik niet op de bestelknop. Na het zien van deze pennenzak/toilettasje/bewaartasje/… werd ik nog meer benieuwd naar het boek dus diezelfde dag ging ik De genadigen nog bestellen.

En dan nu het boek: *tromgeroffel*

The merciful crow by Margaret Owen

Hierboven las je al dat ik de Nederlandse editie wou kopen van dit boek. Dus nu kun je je wel voorstellen dat ik gemengde gevoelens had bij het zien van deze Fairyloot exclusive.

Oké het is gesigneerd, heeft een dustjacket met exclusieve art vanbinnen en ook de hardcover zelf bevat een unieke opdruk. En toch had ik liever de mooie Nederlandse hardcover in mijn bezit. Alhoewel deze Engelse versie wel een kaart binnenin heeft, terwijl de Nederlandse dat niet heeft. Moeilijke keuze dus!

Al bij al ben ik wel blij met dit boek en achteraf had ik het écht moeten weten dat het dit boek ging zijn. Ik ging het sowieso kopen dus bij deze heb ik mij net wat geld uitgespaard, wat ook een voordeel is.

A future chieftain.
Fie abides by one rule: look after your own. Her Crow caste of undertakers and mercy-killers takes more abuse than coin, but when they’re called to collect royal dead, she’s hoping they’ll find the payout of a lifetime.
A fugitive prince.
When Crown Prince Jasimir turns out to have faked his death, Fie’s ready to cut her losses—and perhaps his throat. But he offers a wager that she can’t refuse: protect him from a ruthless queen, and he’ll protect the Crows when he reigns.
A too-cunning bodyguard.
Hawk warrior Tavin has always put Jas’s life before his, magically assuming the prince’s appearance and shadowing his every step. But what happens when Tavin begins to want something to call his own?

Al bij al een erg geslaagde box! Hoe vinden jullie deze box?

Reageer met Facebook

2 Comments

  • zwartraafje

    Ik durf die boxen eigenlijk nooit te bestellen omdat ik er maar zelden één zie waarvan ik alle items leuk vind. Ook een beetje omdat sommige items regelmatig terugkomen. Bij bladwijzers vind ik dat minder erg maar ik hoef echt geen 10 zakspiegeltjes te hebben. De Harry Potter kaarten vind ik wel mooi maar dat zal je waarschijnlijk niet verbazen.

    • Céline

      Ja klopt! Altijd een verrassing natuurlijk wat je krijgt. Ja de bladwijzers en kaarsen vind ik altijd erg tof! Het is nog maar mijn tweede boekenbox dus erg veel goodies kan ik nog niet dubbel hebben, maar ik begrijp je standpunt! Moest je de HP-kaarten willen hebben (liefst ruilen) wil ik dat gerust doen want HP is niet echt mijn ding, eerlijk gezegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge