Diverse recensies

Heb ik eindelijk de ideale planner gevonden? (+winactie)

Herinneren jullie mijn artikel nog waarin ik op zoek was naar dé ideale planner? Ik denk hem gevonden te hebben, alhoewel ik het gebruiksgemak er nog van moet ondervinden in het nieuwe jaar. Ik lijstte heel wat verschillende planners op die mijn aandacht trokken, maar uiteindelijk koos ik toch voor een compleet andere exemplaar. Benieuwd?

Mijn zoektocht naar de ideale planner verliep niet helemaal volgens plan. Volgens mij was ik té kritisch over de lay-out en indeling van planners.
De ideale planner is voor mij een gebonden boekje (zonder ringen dus) met een grote ruimte voor planning doorheen de dag, maar ook met to-dolijstjes en extra notitieruimte. Daarnaast wil ik privé, werk en hobby (mijn blog o.a.) handig kunnen plannen zonder dat ik het overzicht verlies. Daarnaast mag de lay-out best wel fleurig zijn of iets meer boeiend toch dan de standaard zwart-wit zakelijke planners of agenda’s. Liefst heb ik een planner zonder vooraf ingevulde data, als ik dan eens drie weken helemaal niets plan (op reis etc.) dan zijn dit geen verloren pagina’s en kan ik nadien gewoon verder waar ik gebleven was. Het is geen vereiste maar het zou wel handig zijn. Alhoewel ik dan misschien niet echt ver vooruit kan plannen? Zo moeilijk allemaal! Of maak ik het mijzelf gewoon moeilijk?

Ik kan jullie nu alvast verklappen: ik vond een planner die bijna aan al mijn eisen voldoet. Yay!

Ik kocht mijzelf een Mushuplanner

Is deze naam niet geweldig trouwens?! Toen ik zowat alle beschikbare planners op het internet had afgestruind en nog steeds niet vond wat ik zocht, besloot ik om de zoektocht even stil te leggen en na een week een definitieve beslissing te maken. Maar aangezien het internet mij heel goed in de gaten houdt, kreeg ik op verschillende sociale media heel wat reclame te zien over planners en agenda’s. En laat een van die planners nu net de Mushuplanners zijn. Het was een wilde gok om deze te bestellen aangezien er amper tot geen reviews te vinden waren over deze planner dus ik had enkel maar de foto’s op de website (die ook erg miniem waren) om op af te gaan. Ik besloot de gok te wagen en ik moet zeggen dat ik er geen spijt van heb.

Hoe werkt de Mushuplanner?

Het is eigenlijk een heel simpele planner. Geen doelen die je ‘moet’ halen, geen tips en tricks binnenin waar je niets mee doet, gewoon een simpele planner zonder al te veel tierlantijntjes.

Ik kocht een gebonden boekje, maar op de website kun je ook gepersonaliseerde planners kopen en deze zijn geringeld. Als eerste vinden we een handig jaaroverzicht terug (op twee bladzijden). Hierin ben ik van plan alle verjaardagen te noteren. Eerder gaf ik al aan dat ik graag een ongedateerde planner wou. Hier ben ik op teruggekomen aangezien een planner vooral de bedoeling is om te plannen en ik vond maar geen manier om afspraken in de toekomst te noteren zonder dat er data bijstond. Zoals (zes)maandelijkse ziekenhuisafspraken. Daardoor koos ik toch voor een gedateerde planner, uiteindelijk zal ik de planner erg vaak gebruiken, dus echt veel lege weken zullen er toch niet in voorkomen.

Op de rechterpagina vind je een klein weekoverzicht terug. Voor sommigen kan dit misschien te klein zijn om alles deftig in te noteren, maar zo’n bezige bij ben ik nu ook weer niet waardoor deze ruimte meer dan voldoende is voor mijn dagelijkse afspraken. Op de linkerpagina vind je heel wat handige zaken terug zoals: weekly goals, een maandoverzichtje, een groot to-do lijstje en een notitieblokje. Deze linkerpagina ga ik vooral gebruiken om mijn blog deftig in te plannen. Hoe ik dit exact ga realiseren moet ik nog even uitdokteren maar ik zie het alvast zitten! De meeste pagina’s zijn gewoon plain wit zonder illustraties maar af en toe (niet consistent) vind je kleine illustraties of quotes terug in de planner, die het geheel toch wat opvrolijken.

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes

Een planner zou een planner niet zijn zonder bepaalde must-have lijstjes. Zo vind je achteraan de planner heel wat lijstjes terug zoals onder andere een 2020 bucket-list, een travel wishlist, een movies-to-watch lijstje… Maar ook heel wat notitieruimte zodat je heel wat kwijt kunt (zoals blogideetjes, ik zeg maar iets)

Winactie, want hier zaten jullie uiteraard op te wachten:

-WINACTIE GESLOTEN-

Op de website kocht ik een 2020 planner aan in Pink Meadow, maar helaas kreeg ik een Navy Meadow toegestuurd (waar ik momenteel helemaal verliefd op ben). Als compensatie kreeg ik 3! notitieboekjes opgestuurd van de helpdesk van Mushu én kreeg ik een kortingscode om weg te geven op mijn blog, aan jullie!

Hoe deel te nemen?
  • Vul onderstaand formulier in om kans te maken op 15% korting op jouw aankoop bij mushuplanners.com. Dit kan gaan om planner, een notitieboekje maar misschien ook wel een gepersonaliseerde planner? Voor elk wat wils dus. Ze hebben heel wat designs beschikbaar dus neem gerust een kijkje op de website. LET OP: de code is slechts geldig t.e.m. eind december. Deze winactie sluit op woensdag 25 december 2019 om 14.00u. Een klein kerstcadeautje dus 😉
  • Like mijn facebookpagina, deze vind je hier.

Reageren en delen of mij volgen op Instagram, is optioneel, maar is altijd lief.

De winnaar wordt bekend gemaakt op verschillende sociale media en wordt op de hoogte gebracht via e-mail.

Dit blogbericht is deels tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg een waardebon van 15% van mushuplanner.com ter compensatie van een verkeerd toegestuurde planner. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Ik kocht deze planner op eigen vrijwillige basis, deze samenwerking kwam pas tot stand na mijn aankoop.

Reageer met Facebook

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge