Persoonlijk/Lifestyle

Persoonlijke terugblik | Kleine gelukjes in december 2019

Als je mijn ‘Over-mij’-pagina bekijkt op mijn blog, vertel ik jullie dat ik elke dag probeer te genieten van het kleine geluk. Maar wat zijn nu deze kleine gelukjes? In dit artikel vertel ik jullie over mijn kleine gelukjes van december 2019. Lees je mee?

Normaal gezien is het de bedoeling om mijn kleine gelukjes iedere maand online te plaatsen. En zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik niet de meest consequente persoon om dit ook effectief gedaan te krijgen, zo’n goede leerling ben ik nu ook weer niet. Vanaf dit jaar, 2020, wil ik dit artikel ook wat anders aanpakken. Meestal schrijf ik voluit hoe ik afgelopen maand beleefd heb, maar deze keer wil ik het anders doen. Laat zeker iets weten als ik totaal de mist in ga, of als je liever de nieuwe manier hebt: kort en bondig. Ik vind het nog steeds fantastisch om mijn kleine gelukjes neer te pennen omdat je er dan nog eens extra bij stil staat i.p.v. telkens te zoeken naar het grote geluk.

Dagen met een gouden randje

✩ Lazy sundays gevuld met Netflix en boeken Meerdere malen naar de Reputation stadium tour kijken op Netflix Nogmaals beseffen dat je tickets hebt om naar Taylor Swift te gaan Leesclub Secret Santa’s De kerstpostactie van Zwart Raafje Verlanglijstjes opstellen ✩ De kerstboom versieren ✩ Een nieuwe planner kopen voor 2020 ✩ Uit eten gaan in hartje Sluis (NL) ✩ 12h readathon ✩ De volgende 12h readathon vastleggen ✩ De Warmste Week bezoeken in eigen stad ✩ Een kort optreden van Ibe meepikken tijdens De Warmste Week ✩ Gebruik maken van de photobooth op de Warmste Week ✩ Los over je readingchallenge gaan (96 van de 80) ✩ Kerst vieren met familie ✩ Een gamenight organiseren op oudejaarsavond ✩ Cadeautjes uitdelen ✩ Kerstkaartjes versturen maar ook ontvangen ✩ Ik kreeg een jaarabonnement cadeau van La Maison Victor ✩ K3 onverwachts zien optreden, want geef toe, stiekem is dat best wel leuk om eens te zien ✩ Bookstagramfoto’s maken waar je wél tevreden over bent ✩ Avondwandelingen maken ✩ Naar de kapper gaan Beseffen dat mijn blog bijna één jaar bestaat ✩  

Hopelijk hadden jullie een leuke laatste maand van 2019 🙂 !


Reageer met Facebook

3 Comments

  • zwartraafje

    Zoveel fijne geluksmomenten. Wat een heerlijke lijst. Zo leuk ook om te zien dat de Kerstpost-actie er ook mee tussen staat én dat uiteindelijk al je kaartjes zijn toegekomen. Ik dacht er eerst een terugblik-blogpost van te maken maar vermits ik niet zoveel foto’s heb en we ondertussen al over de helft van januari heen zijn vind ik het precies een beetje gek om daar nu nog mee af te komen. Lijkt me een beetje vijgen na pasen nu. Hopelijk vind je heel veel inspiratie in het abonnement dat je cadeau kreeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge