Ontspanning,  Persoonlijk/Lifestyle

AFGESLOTEN – Winactie || Hoera! Mijn blog werd afgelopen week één jaar!

De laatste tijd is het zo druk geweest dat ik deze gebeurtenis helemaal uit het oog verloren ben. Mijn blog bestaat namelijk één jaar en wat ben ik er blij mee! In dit artikel geef ik jullie wat leuke feitjes mee + een winactie! Yay! Nu kan ik ook nog eens bovenstaande foto van mijn verjaardag delen, want ehm dit is ook een verjaardag toch?

Als je meteen naar de winactie wilt overgaan, scrol dan naar het einde van dit artikel.

‘Céline zoals ze is’ bestaat ondertussen één jaar, en ik moet zeggen dat de tijd echt voorbijgevlogen is. Ik heb heel veel samenwerkingen mogen aangaan, ik heb heel wat mensen leren kennen door mijn blog en ik ben echt blij hoe deze blog is uitgedraaid. Vroeger heb ik ook ooit een boekenblog gehad en deze heb ik indertijd stopgezet omdat het begon aan te voelen als een verplichting. Ik focuste mij enkel op boeken en dat leek niet te werken voor mij. Jaren later besloot ik dus om ‘Céline zoals ze is’ op te richten met de intentie om een meer diverse blog het wereldwijde web in te sturen. En wat heb ik mijn draai gevonden! Dit is wat ik wil brengen naar jullie en dat ga ik ook blijven doen. Van boekrecensies tot DIY-artikelen tot persoonlijke hersenkronkels. Mijn blognaam is hierop ook toegespitst want hier leer je mij echt kennen zoals ik ben, Céline zoals ze is.

Om mijn éénjarig bestaan te vieren deel ik jullie graag een klein aantal wistjedatjes mee over mijn blog, maar ook komt er een winactie aan, dus stay with me!

Wist je dat …

… mensen met de gekste zoektermen op mijn blog terecht komen? Geen idee hoe dat is kunnen komen maar hier een kleine greep uit de vele zoektermen: ‘honger Kortrijk’, ‘belgisch boek’, ‘krab kat’, ‘menu kuro kattencafé’, ‘samenvatting van de schaduw’… En geloof mij, dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. MAAR JULLIE ZIJN ALLEMAAL WELKOM HOOR.

… onderstaande artikels jullie top 3 waren:

 1. Kuro Neko: kattencafé | Hotspot Kortrijk
 2. Waarom de ‘Sims 4 facebookgroep’ echt hilarisch kan zijn
 3. Serie review | Elite | Seizoen 2

… ik een kleine 40-tal recensie-exemplaren mocht toevoegen aan mijn collectie (zowel papier als digitaal) van verschillende uitgeverijen. DANKJEWEL <3

… ik vaak dezelfde schoenen droeg tijdens boekige fotoshoots. Logisch aangezien heel wat foto’s op dezelfde dag getrokken zijn maar het is een dingetje dat opvalt als ik scrol tussen alle foto’s van afgelopen jaar. Ik heb trouwens nieuwe schoenen gekocht in de solden deze maand. En het zijn geen Nikes of Adidassen, TROTS.

… ik heel wat nieuwe mensen leren kennen heb door open te zijn op mijn blog? En daar ben ik echt heel blij mee. Dus als je een praatje wil maken, je mag altijd contact opnemen via sociale media of het contactformulier op mijn blog <3

… ik heel erg blij ben met de bezoekersaantallen van mijn blog? Zelfs op een dag waarin ik niets publiceer, blijven jullie mijn blog bezoeken. En daar ben ik echt heel blij om! Ik heb geen idee of de bezoekersaantallen overeenkomen met de norm van een beginnende blog maar op zich denk ik dat het wel goed zit! Het is niet dat ik mij enkel focus op de cijfers maar ik ben er voorlopig echt blij mee! Ik merk ook dat op bijna elk artikel reactie komt dus ik merk wel dat mijn artikelen iets teweeg brengen. WAARVOOR EEN DIKKE DANKJEWEL.

… ik een winactie organiseer om dit éénjarig bestaan te vieren?

Winactie

Wie mij kent weet dat de meest directe weg naar mijn hart via boeken is. Daarom geef ik graag 3 verrassingspakketten weg! Yay! Op het einde van dit artikel vind je een invulformulier terug waarin je je naam, e-mailadres en voorkeur van pakket kan ingeven. Het zijn verrassingspakketten dus hieronder vind je enkel een mysterieuze beschrijving terug. Indien je twijfelt of je het boek al dan niet hebt, kan je mij gerust een mailtje (celinezoalszeis@hotmail.com) sturen met de inhoud van jouw boekenkast. Zo kan ik je meedelen of je al dan niet het boek reeds in bezit hebt! Dit omdat dit een winactie op eigen initiatief is en dus zonder sponsoring! Dit zijn boeken uit mijn eigen collectie!

*tromgeroffel*

PAKKET 1

 • Een roman gepubliceerd in september 2019 (paperback NL)
 • Gebaseerd op een waargebeurd verhaal
 • Tranentrekker
 • MET bijhorende extra’s zoals een brief van de auteur.
 • Ongelezen exemplaar (ik heb hem dubbel)

PAKKET 2

 • Een thriller/roman gepubliceerd in september 2019 (paperback NL)
 • Een verhaal met een feministische kijk op het kantoorleven.
 • Gelezen exemplaar

PAKKET 3

 • Een Young Adult Contemporary gepubliceerd in januari 2019 (hardcover NL)
 • Meeslepend YA-verhaal met heftige thema’s.
 • Diversiteit
 • Gelezen exemplaar maar dit is niet te zien aangezien het een hardcover is.

Hoe maak je kans?

 1. Like mijn Facebookpagina
 2. Vul onderstaand invulformulier in
 3. Ik verstuur de pakketten naar zowel BE als NL maar wel naar een DPD-postpunt aangezien ik de verzendkosten zelf bekostig. Andere bezorgmogelijkheden zijn eventueel mogelijk mits kleine toelage.

+1 als je mij volgt op Instagram.

+1 als je 3 vrienden tagged op de winactie-post op Facebook.

Veel succes!

Reageer met Facebook

9 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge