Ontspanning

Kind is koning bij Baeckens Books

Onlangs kreeg ik een aantal kinderboeken toegestuurd van Baeckens Books, want als trotse tante geef ik graag mijn liefde voor boeken door. In dit artikel geef ik een klein overzicht van wat Baeckens Books zoal te bieden heeft voor de allerkleinsten.

Bij Baeckens mag het allemaal wel wat gekker. Een knotsgek lettertype hier, wat grappige tekeningen daar… Wij vinden het vooral belangrijk dat onze producten plezier brengen! En dat kan alleen maar met de juiste dosis humor, toch?

https://baeckensbooks.com/

Baeckens Books geeft eigenlijk een heel breed aanbod uit, zowel op vlak van non-boeken als boeken. Onlangs kreeg ik een aantal kinderboeken toegestuurd waar je hieronder een kleine samenvatting van terugvindt. Misschien zit er wel iets tussen voor jouw kleintje?

Wanneer je op de afbeelding klikt dan kom je terecht op de website van Baeckens Books, voor meer informatie over het desbetreffende boek.


Reis miljoenen jaren terug in de tijd en maak kennis met meer dan twintig verbazingwekkende dino’s! Waar zijn de dinosaurussen? Hier! Welke dinosaurus was zo groot als een flatgebouw van zes verdiepingen? Welke dinosaurus kon toeteren als een olifant? Reis miljoenen jaren terug in de tijd en maak kennis met meer dan twintig verbazingwekkende dino’s. Alle bekende en minder bekende dino’s komen voorbij, met daarbij ook de fonetische uitspraak vermeld. Dit boek heeft een heerlijk dik en handzaam formaat, met indrukwekkende uitklapbladzijden.


Je bent slim als je moeilijke sommen kunt maken. Maar slim ben je ook als je droomt over draken. Slim zijn is tellen, spellen, veel weten. Maar slim zijn zit ook in een heleboel dingen die je met punten niet kunt meten. Dit hartverwarmende prentenboek laat zien dat intelligentie vele facetten heeft. Want slim zijn zit in zoveel dingen: in blij worden van een hommel die voorbijzoeft. In bellen blazen. In spelend leren. In vriendelijk zijn. In dagdromen en fantaseren. In nog wel duizend andere dingen.


Klik op onderstaande titels voor meer informatie.

Basil Brult: Meestal blijf Basil erg rustig, maar op een dag… laat hij zijn innerlijke tijger los! Een prachtig herkenbaar boek over dagelijkse emoties en hoe je die het best kunt uiten. 

Het grote kabouterboek: Kabouters bestaan niet. Bovendien zijn ze onzichtbaar. Je begrijpt dus wel dat het bestuderen van hun leven en gewoontes niet zo eenvoudig is. Daarom is het boek dat je nu vasthoudt natuurlijk ontzettend bijzonder! Dit boek is het resultaat van vele uren wetenschappelijk onderzoek. En ook van jarenlang fantaseren. Je zult er interessante dingen van opsteken, zoals: waar komen ze vandaan? Waar wonen ze? Hoe verplaatsen ze zich? Welke sporten beoefenen ze? Hoe zien ze eruit aan de binnenkant? Wat doen ze de hele dag? Wat is het verschil tussen tuin-, bos- en sprookjeskabouters? O ja! Dit boek leert je ook iets over kabouterziektes, ochtendkabouters, kamerplantkabouters, het Ministerie van Verloren Voorwerpen en nog meer dingen die je over kabouters moet weten. En er zijn veel paddenstoelen. Jummie.

Speuren naar dolfijnen: Duik mee onder water en ontdek alles over dolfijnen en hun oceaanvriendjes! Op elke pagina vind je leuke weetjes en een zoekopdracht. Neem je kartonnen zaklamp bij de hand en zoek alle figuren. Een vrolijk speurboek over deze vriendelijke dieren uit de oceaan! Op de website van Baeckens Books staan er nog veel meer boeken met dit soort opzet. Ook deze lijken mij erg leuk: Speuren naar Roodkapje, Speuren in het water.


Welkom in de Verborgen Wereld! Heb jij wel eens gehoord van de met sagen omgeven Verborgen Wereld? Vele Vikingen gingen al op zoek naar het geheime Drakenrijk en keerden daar niet van terug. Soms wordt verteld dat zij van de rand van de aarde zijn gevallen. Maar zeelui die wel terugkeerden, vertellen verhalen van machtige draken die de ingang naar een grote waterval bewaken. Geen Viking kon daar doordringen – maar jij nu wel! Treed binnen en leer alle soorten draken kennen die de Vikingen tot nu toe hebben ontdekt en kom alles te weten over hun fantastische bestaan! De ultieme drakengids behandelt alle bekende draken uit de bioscoopfilms Hoe tem je een draak 1-3 en de complete serie Draken: Rijders van Berk!

En om helemaal in het drakenthema te blijven: Dit kleurboek is een voorbeeld van een van de non-boeken die Baeckens Books uitgeeft. Op de website is ook nog heel wat ander educatief speelgoed beschikbaar.


Ontdek het leven in het circus dankzij grappige en makkelijk te bedienen schuifstrookjes.
Zin in een leuk spelletje? Probeer op de laatste pagina te raden wat achter de flapjes zit…


Klik hier om meer recensies te bekijken van het aanbod van Baeckens Books op celinezoalszeis.be

Ik wil Baeckens Books bedanken voor het opsturen van deze recensie-exemplaren. Mijn neefjes en nichtjes zijn er enorm blij mee! Dit heeft mijn recensie op geen enkel vlak beïnvloedt. Meer informatie rond mijn recensiebeleid vind je hier.

Reageer met Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge