Persoonlijk/Lifestyle

Een hoop willekeurige getallen

Een hoop willekeurige getallen. Het zijn rare tijden, dus ook tijd voor rare blogberichten. Just kidding. Of niet. Bij deze dus een hoop random cijfers om jullie een kijkje te geven in de afgelopen weken, want het is veel te lang geleden dat er nog een persoonlijk artikel online kwam te staan.

Hey, ho. Let’s go!

Alle credits voor dit blogbericht gaan absoluut naar Sofie van Fiekefatjerietjes!

1

Het aantal leugens in deze blogbanner. Ik drink namelijk nooit koffie. Fun fact: ik lust alles met koffiesmaak, zolang het maar geen koffie is.

Het aantal dagen dat ik nodig had om The Circle; The Game (Franse versie) uit te kijken op Netflix. Ik ben enorm productief tijdens deze semi-lockdown, zoals je ziet.

5415854241

Mijn stresslevel van afgelopen zondag toen ik én de finale van De Mol bekeek, én de laatste aflevering van La casa de papel (seizoen 4).

8

Het aantal mondmaskers dat ik ondertussen maakte sinds gisteren. Dit terwijl ik liever andere zaken naai. Maar allez, Marc VR zegt dat ik goed bezig ben.

6

Het aantal weken dat ik nu onafgebroken thuis zit door de huidige situatie. Familieleden, als jullie dit lezen (ik ga hier van uit): ik mis jullie.

Het aantal beren dat ik spotte tijdens onze laatste ochtendwandeling. Verdacht weinig lijkt mij?! Deze laatste ochtendwandeling was ook meteen de eerste. Iets met mentale breakdowns enzo.

2

Het aantal zelfgemaakte cupcakes (zelfgemaakt uit een pakje: even lekker) dat een vriendin aan de deur kwam brengen. YOU’RE THE BEST.

140

Het aantal kaartjes dat ik handmatig schreef voor een zelfgemaakte TBR-jar. Oké, het potje is niet zelfgemaakt. En ik heb de kaartjes ook niet geteld. Don’t judge me..

*Een TBR-Jar staat voor: to be read pot. Oké, pot is niet de correcte vertaling maar het komt er op neer dat je in een bokaaltje (wees creatief) kaartjes verzamelt met alle boeken die je opnieuw wil lezen of nog moet lezen. Wanneer je niet weet wat te lezen, kan je hier een kaartje nemen en beslist het lot voor jou!

56205215

Het aantal haren dat mijn vriend geknipt heeft van mijn geliefd kapsel. Mijn haar was kapot en aan het splitten, waardoor het wel moest geknipt worden. Dus voor deze ene keer legde ik het vertrouwen in mijn vriend, i.p.v. in mijn kapster. Dit was een once in a lifetime-moment en volgens mij een van de spannendste zaken die ik deed tijdens deze maatregelen. Het omgekeerde gebeurde trouwens ook, en volgens mij heb ik mijn roeping gemist (niet!).

*Ik ben enorm slecht in zaken inschatten, zeker als het gaat om hoeveelheden en afstanden. Dus dit getal is totaal niet correct, maar ik lig er niet wakker van.

35

Plus minus het aantal keer dat ik jaloers werd op mijn Sims-figuren omdat zij momenteel een spannender leven beleven dan ik.

5687

Het aantal tranen dat ik liet omdat ik besefte dat ik Taylor Swift niet ga zien op Werchter Boutique. Bleiten.

*Ook al is dit de beste en meest verantwoorde oplossing. Ik ben trouwens nog altijd niet akkoord over de ’terugbetalings’regeling.

987423

Het aantal boeken dat ik zou willen kopen, maar dat ik (braafjes) dus niet koop.

110

Het aantal dagen geleden dat er nog eens een persoonlijk artikel online kwam te staan. Tenzij je mijn winactie bij mijn blogverjaardag meetelt. Dan zijn het er ‘slechts’ 88. Er komt verandering in. Pinky promise.

368

Het aantal keer dat ik besloot productief te zijn tijdens deze semi-lockdown maar uiteindelijk toch gewoon een boek nam, Netflix keek, of naar het plafond staarde. Het is geen productiviteitswedstrijd, toch?

1584

Het aantal lezers die in de maand maart mijn blog bezochten. DANKU EN WELKOM! Dit is wel correct geteld trouwens. Niet door mij, duh.

*Stel dat dit nu een belachelijk laag getal is; zeg het mij alstublieft niet.

THE END

Ik vond dit eigenlijk wel leuk om neer te schrijven, dus ik maak er waarschijnlijk een terugkerend artikel van, op zeer onregelmatige basis.

Reageer met Facebook

11 Comments

 • Sari

  “dus ook tijd voor rare blogberichten” geweldig!! ? De stresslevel, daar kan ik mij ook echt in vinden. Dankje voor deze post, het bracht een hoognodige glimlach op mijn gezicht!

 • Ruth

  6 beren… maar dat is misschien omdat het een wandeling was. Een klein ommetje fietsen leverde ons ruim 30 beren op. Een iets groter rondje over de 100.
  En ik deed het haar van mijn man. Het Haar. Dat is bijna heiligschennis. Ons huwelijk heeft het overleefd. Ternauwernood. Mijn hart amper, te vergelijken met je stresslevels die bewuste zondagavond.
  Ruth onlangs geplaatst…’t Is om te lachenMy Profile

  • Céline

   Ik denk dat jouw gemeente enorm actief is wat de berenjacht betreft. GEWELDIG! Ik hou ook van de originele activiteiten die mensen verzinnen tijdens deze semi-lockdown (zoals elkaars haar doen). Ik vind elkaars haar knippen trouwens de ultieme relatietest.

 • zwartraafje

  Echt leuk hé die posts met random cijfers. Zowel om te lezen als om samen te stellen. Ik las hem voor het eerst bij Talitha, maar ondertussen ook bij Fieke en nu dus ook bij jou. Zelf stelde ik er in het verleden ook eentje samen. Leuk om te doen en slechts een klein beetje confronterend. 🙂 Trouwens boeken kopen mag je nu zeker wel doen hé. Want je steunt er kleine zelfstandigen mee. De eerste vijf weken ben ik zelf ook non-stop binnen gebleven maar dan heb ik toch even naar een van mijn specialisten gemaild om te vragen of wandelen echt zo gevaarlijk was vermits wekenlang stil zitten ook niet zo gezond bleek te zijn. Het lijkt wel alsof mijn spieren en gewrichten nu nog meer pijn doen. Zowel door het lange stilzitten als bij het terug proberen op te bouwen van wat conditie. Zo jammer hé, om zaken te moeten annuleren waar je lang naar hebt uitgekeken. Hopelijk voor jou komt Taylor Swift snel nog een keertje terug naar België en kan je dan opnieuw een ticket bemachtigen.

  • Céline

   De eerste vijf weken heb ik ook continu binnen gezeten op aanraden van de specialist. Ik vond het soms echt moeilijk aangezien wij geen tuin hebben. Doordat ik ook geen kinesitherapie kon krijgen deed alles zoals je zelf zegt enorm veel pijn. Rust roest zeker 😉 Sinds vorige week ga ik op aanraden terug naar buiten maar dan wel heel vroeg in de ochtend of laat op de avond om zo min mogelijk volk tegen te komen 🙂 Hopelijk snel weer terug in het normale ritme.

   Ik denk inderdaad volgende maand even de lokale boekhandel te steunen 😉 Er staat al weer veel op de wishlist namelijk.

   Ik ga je post met random cijfers komende dagen eens zoeken want ik vind het echt leuk om te lezen!

 • Dionne

  En nu het belangrijkste, is de Franse serie de beste versie van the circle of is het bij toeval dat je deze hebt aangezet? Ik twijfel zo om een ervan te gaan kijken. Ik weet haast wel zeker dat ik het te trash TV ga vinden, maar wie weet.. ? En dan twijfel ik dus ook nog van welk land ik zou gaan kijken..
  Dionne onlangs geplaatst…5x Netflix series die jij nog niet kentMy Profile

  • Céline

   Ik ben nu bezig in The Circle Brasil. Ik zou het zo kijken: USA, France, Brasil. Dan houd je het beste voor het laatste! Als je maar eentje wil kijken zou ik voor France of Brasil gaan, dan zou ik USA links laten liggen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge