Persoonlijk/Lifestyle

Via deze zoekfuncties komen jullie op mijn blog terecht

Wanneer je in je blogstatistieken kijkt, vind ik het altijd leuk om te weten hoeveel mensen er naar welke artikelen komen kijken, via welk kanaal ze doorverwezen werden, maar nog het leukste van al: via welke zoekfuncties ze hier terecht komen.

Het klinkt een beetje als spionage, maar eerlijk gezegd is niets nog veilig op het wereldwijde web. Ik kan niet elke zoekfunctie op Google achterhalen, maar toch een aantal. En dat levert leuke resultaten op! Hier gaan we!


Amazon

Via het woord ‘Amazon’ kwamen een aantal van jullie 4x op mijn blog. Naar mijn weten heb ik nog nooit een linkje geplaatst naar Amazon, dus een directe link kan ik niet meteen maken. Maar hé: Amazon verkoopt onder andere boeken, dus dat zal het wel zijn.

Mijn naaicreatie
+
Lett i love tshirts

Dit herrinert mij er aan dat ik dringend nog eens iets nieuws moet naaien. Onlangs ging ik naar de stoffenwinkel, dus ik hoop snel iets nieuw te maken en er een artikel over te schrijven. De laatste maanden waren zo hectisch, vermoeiend en verwarrend dat ik mijn vrije tijd bijna volledig in boeken stak. Maar ik hoop dit jaar toch nog een aantal creaties te maken! Dus hopelijk tot snel!

Wanneer ik deze blogpost opmaak heb ik toevallig mijn Lett-shirt aan, haha.

Klik hier voor een overzicht van mijn reeds gemaakte creaties.

Kuro Neko menu

Kuro Neko is een kattencafé in hartje Kortrijk en een recensie van mijn bezoek aan het kattencafé was een van de eerste artikelen op mijn blog! Dit artikel wordt nog dagelijks bekeken sindsdien, maar wat er op het menu staat bij Kuro Neko? Daar heb ik eerlijk waar geen idee van. Momenteel zoeken ze trouwens nog een nieuwe uitbater, dus als je interesse hebt: waag je kans!

Klik hier om het artikel te lezen over Kuro Neko

Glutvrije hamburgers eten kortrijk
+
restaurant bavet in brugge

Er is naar mijn weten slechts één glutenvrije frituur in Kortrijk, en ik moet zeggen: vriendelijke mensen en lekkere frietjes. Echter heb ik nooit een recensie geschreven over een frituur, en ben ik dat ook niet van plan. Maar als je eens in de buurt bent, en je hebt zin in een frietje, dan moet je maar eens langsgaan bij Glutino.

Wat restaurant Bavet betreft: toch ook wel een aanradertje. Ik schreef er geen recensie over maar volgens mij heb ik ooit wel eens iets gepost op mijn Instagram er over. Wanneer ik met vriendinnen op stap ga, en er is een Bavet in de buurt, dan is de keuze wel snel gemaakt.

fataal spel een paranirmal ethriller met n boddchap

Ik schreef ooit een recensie over het boek Fataal Spel van Chinouk Thijssen. De titel daarvan was ‘Fataal Spel, een paranormale thriller met een boodschap’. Dus ik vermoed dat de persoon hier wel erg specifiek naar op zoek was!

Klik hier mijn recensie van Fataal Spel te lezen.

dead to me verhaal
+
elite seizoen 2
+
elite seizoen 2 samenvatting
+
samen,vatting elite seizoen 2

Wat ik vooral gemerkt heb na bijna 2 jaar bloggen, is dat Netflix-recensies erg aanslaan. En dan vooral samenvattingen van seizoenen en dus spoilerrecensies. Zo kunnen mensen nog eens lezen waar het seizoen over ging, voor ze beginnen aan het volgende seizoen. Ik moet zeggen dat ik deze best leuk vind om te maken, maar dan moet ik wel wat meer up-to-date zijn met de nieuwste series op Netflix. Maar alleszins: de Netflixrecensies, en vooral die van Elite, doen het elke dag steeds erg goed.

Klik hier voor een overzicht van alle Netflixrecensies

ervaringen ile de re
+
pointe du hourdel zeehonden

Ach, konden we deze periode maar op reis gaan! In principe kan het, maar oke. In deze situatie sta ik er niet bepaald voor te springen. Zowel naar Île de Ré als naar Pointe du Hourdel, ging ik reeds twee keer. Uiteraard schreef ik er ook een artikel over, dus vandaar dat je via deze zoekfunctie op mijn blog terecht komt.

Momenteel schrijf ik niet meer zoveel recensies over Hotspots door het vreemde 2020, maar misschien moet ik eens alternatieven gaan zoeken voor deze categorie. Iets met veel blogplannen en weinig tijd.

Klik hier voor een overzicht van alle Hotspotsrecensies.

rouw vriendschap

Ik vraag mij oprecht af waar deze persoon naar op zoek was. Ik herinner mij één boekrecensie van Karma Brown waar ik het wel even over rouw had, maar dit was ook het geval bij mijn netflixrecensie van ‘Dead to me‘.

tysabri handen
+
ervaringen tysabri

Ik hoop oprecht dat een van mijn persoonlijke artikelen deze personen geholpen hebben in de zoektocht of de omgang met deze MS-medicatie. Zelf neem ik nu bijna twee jaar deze medicatie en ik moet zeggen dat ik er amper bijwerkingen van heb en erg blij ben met deze medicatie. Hopelijk mag het nog een tijdje zo blijven. Wat de link met Tysabri en handen zijn, dat weet ik eerlijk gezegd ook niet.

Klik hier voor een overzicht van alle persoonlijke/lifestyle artikelen.

Love you Celia

Love you to hoor, andere persoon. Groetjes Celia Céline

recensi panekoek

Kan iemand een recensie schrijven over pannenkoeken, want volgens mij gaat dit resulteren in enorm veel bezoekers. 400 woorden over pannenkoeken. Waarom kwam ik niet op dit idee?

Of misschien bedoelde deze persoon gewoon ‘recept pannenkoek’. Ik hoop oprecht dat ze gesmaakt hebben!


Volg mij op Facebook / Instagram / Bloglovin / Pinterest / Goodreads
Reageer met Facebook

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge