Persoonlijk/Lifestyle

Mijn blog kreeg een make-over!

In januari 2019 startte ik mijn blog op en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Na (bijna) twee jaar bloggen was het wel eens tijd voor een make-over!

Zoals je kan zien is de allergrootste verandering vooral mijn banner. Oh wat ben ik er blij mee! Het past echt volledig bij mijn blog, maar ook gewoon bij mij! Je ziet er mijn twee katten Balou & Mowgli in terug, je ziet er mijn passie voor boeken in terug, er zijn plantjes, er staat een kop thee bij en iets om te eten.. In de kaders vind je wat onderwerpen van mijn blog terug. Kortom: het voelt echt aan als thuiskomen!

Mijn allereerste banner ontwierp ik helemaal zelf. En dat merk je ook. Ik vond hem best goed gelukt, maar ik vond altijd dat hij niet zo heel professioneel overkwam. Deze keer wou ik alles er op en er aan en gelukkig was er iemand die mij hierbij kon helpen.

Photo Jungle

Wie mij op sociale media volgt heeft het misschien al gehoord, maar mijn partner/vriend is sinds kort gestart als grafisch ontwerper/fotograaf in bijberoep. En wat ben ik trots! Hij maakte niet alleen een nieuwe banner voor mijn website, maar ook een logo en een professionele e-mailhandtekening. Een professionele e-mailhandtekening vind ik altijd heel mooi overkomen wanneer je contact maakt met uitgeverijen of andere bedrijven. Het is geen must, maar wel een leuke bijkomstigheid. Een nieuw logo was dan weer handig in gebruik voor op mijn Facebookpagina. Aangezien ik enkel een boekige profielfoto ingesteld had, terwijl mijn blog meer bevat dan enkel boekrecensies.

Op de website www.photojungle.be kan je rustig bekijken wat Photo Jungle eventueel voor jou kan betekenen! Misschien heb jij ook wel nood aan een nieuw logo of een nieuwe header/banner? Of misschien wil je wel compleet iets anders! Van idee tot ontwerp, Photo Jungle realiseert het voor jou!

Naast de grote opvallende veranderingen heb ik zelf ook wat aanpassingen gemaakt: zo ben ik een Pinterest-account specifiek voor mijn blog gestart. Ik ben momenteel telkens nieuwe pins aan het toevoegen zodat al mijn huidige artikelen in het nieuwe Pinterest-account komen te staan. Een heus werk, maar ik vind het wel enorm overzichtelijk. Onderaan vind je een linkje waar je een kijkje kunt nemen.

Daarnaast heb ik ook de rechterzijbalk en onderste balk wat aangepast, wanneer je je op de startpagina bevindt.

Ook alle overzichtsartikelen staan nu up-to-date waardoor je makkelijk artikelen kan terugvinden!

Voor de rest ben ik erg tevreden van de lay-out van mijn startpagina, hoe ik mijn blogberichten opmaak en wat de kleurkeuze betreft, dus dat heb ik zo gelaten.

Ik ben echt enorm blij met de make-over van mijn blog! Wat vind jij er van?

Volg mij op Facebook / Instagram / Bloglovin / Pinterest / Goodreads
Reageer met Facebook

9 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge