Diverse recensies

Duurzame posters van Desenio | Webshop in de kijker

Ik hou ervan wanneer een woning gezelligheid en persoonlijkheid uitstraalt. Ik ga lang niet in op alle samenwerkingsvoorstellen, maar toen ik een cadeaubon kreeg om te spenderen bij Desenio, was ik helemaal verkocht aan de mooie (en vele!) duurzame designs.

Desenio is een Zweeds bedrijf met een focus op Scandinavische posters. Desenio biedt een trendy en breed assortiment aan, inclusief leuke samenwerkingen met verschillende kunstenaars. Er werd mij verteld dat het assortiment constant wordt aangevuld met nieuwe posters, onder andere met designs ontworpen door het eigen inhouse design team. Naast de posters kun je uiteraard ook bijhorende kaders, washitape, klemmen… kopen. Alles om je posters op verschillende manieren te bevestigen. Voor elk wat wils dus. 

Wat mij vooral opviel bij Desenio was de hoeveelheid aan designs. Het duurde toch een aantal dagen voor ik definitief beslist had, welke posters ik nou aan de muur wilde. De keuze was echt immens. Of je nu een poster zoekt met kunst, met natuurfoto’s, met modelfoto’s of een poster voor in de kinderkamer. Het is er allemaal. Daarnaast zijn er ook enkele gesigneerde posters te vinden én gepersonaliseerde posters! Dat vond ik persoonlijk een grote meerwaarde aan de webshop. 

Daarnaast probeert Desenio ervoor te zorgen dat de producten en de productie zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Ze vertellen er alles over op hun website, zoals het feit dat de posters gedrukt worden op eco-gecertificeerd papier.

Zelf koos ik er voor om te gaan voor twee standaardposters (Almost Kiss Poster & Ampersand Poster) en twee gepersonaliseerde posters (2x Zodiac Sign Poster). De gepersonaliseerde posters waren heel wat duurder, maar ik ben er wel heel blij mee. Het maakt je woning net dat tikkeltje persoonlijker naar mijn mening, dus ik vind het de kost waard. Op de website waren er heel wat mooie passende kaders, maar doordat we binnen x aantal jaar gaan verhuizen, willen we niet al te veel kaders e.d. meer ophangen. Daarom kozen wij voor de tijdelijke oplossing van washitape! Het geeft wat meer funk aan je (witte muur) + het is makkelijk in gebruik zodat er niet moet geboord worden. Wanneer wij verhuizen, dan gaan we wel kaders kopen, maar voor nu is dit de perfecte tussenoplossing. Lijkt mij trouwens ook ideaal wanneer je je studentenkamer wilt opvrolijken. Maar die tijd is gelukkig al een eventjes voorbij voor mij.

De posters zelf kwamen toe in stevig karton, welke ook nog eens stevig verpakt was. Ook de levertijd was erg snel, ondanks de toevoeging van gepersonaliseerde posters. De posters zelf waren van stevig en dik papier, waardoor je ze perfect zonder kader en zonder scheuren kan ophangen. Het enige nadeel van de levering vind ik: wanneer je bestelling bestaat uit gepersonaliseerde posters en standaard posters dan wordt je bestelling in twee leveringen verzonden. Wat dan weer de duurzame instelling van Desenio deels teniet doet. Maar dat is dan ook het enige.

Wil je zelf ook graag posters van Desenio in jouw woning? Met de code ‘ZOALSZEIS’ krijg je 25% korting via de webshop!

Let op: deze code geldt niet op kaders, handpicked en gepersonaliseerde posters. De kortingscode is geldig t.e.m. 19 november 2020 middernacht, lokale Belgische tijd. De kortingscode geldt wereldwijd!

Ik wil Desenio heel erg bedanken voor het opsturen van een digitale cadeaubon en de daarbij geleverde posters. Dit heeft mijn recensie op geen enkel vlak beïnvloedt. Meer informatie over mijn recensiebeleid vind je hier. Dit artikel bevat GEEN aff.linken.

Volg mij op Facebook / Instagram / Bloglovin / Pinterest / Goodreads

Reageer met Facebook

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge