Boekenliefde

Wie mij een beetje kent, weet dat de meest directe weg naar mijn hart via boeken gaat. 70% (een gokje, want eerlijk: zo’n wiskundegenie ben ik nu ook weer niet) van mijn artikelen gaat over boeken en alles boekgerelateerd. Het is een escape from reality, maar eerlijk waar: de community doet ook erg veel. De boekencommunity is naar mijn mening de mooiste community die er is, en daar wil ik jullie graag een stukje van laten proeven.

Zelf ben ik een fervent Young Adult-lezer, maar thrillers en feelgoodboeken kan ik op zijn tijd zeker ook smaken. Een favoriete auteur is moeilijk te bepalen maar volgende horen zeker op het lijstje: Marissa Meyer, Sabaa Tahir, Tomi Adeyemi, Stephenie Meyer, Erin Watt, Kiera Cass, V.E. Schwab, Gillian Flynn, Colleen Hoover…

Ik ben ook lid van de Bookstagram-community waar je mij kan vinden onder de naam ‘mybookishempire‘ . Op Mybookishempire probeer ik dagelijks iets te posten, met de nadruk op proberen, en struggle ik dagelijks met mijn feed, maar het allerleukste is het in contact staan met mede boekenliefhebbers. Ook al zijn jullie allemaal verantwoordelijk voor de rode cijfers op mijn bankrekening.

Klik hier voor een overzicht van alle boekrecensies geplaatst op celinezoalszeis.be

Klik hier voor een overzicht van alle boekgerelateerde artikelen geplaatst op celinezoalszeis.be

Voor alle vragen, opmerkingen, samenwerkingsvoorstellen… kun je terecht op het contactformulier of kun je mij contacteren via verschillende sociale media.

Reageer met Facebook