Céline zoals ze is

Hé, wat leuk dat je er bent! Heel erg welkom op mijn kleine plekje op het wereldwijde web. Op deze pagina probeer ik te verwoorden wat je allemaal kan terugvinden op mijn blog. Mini voorstelrondje: ik ben Céline en ik ben geboren op 14/07/95′. Zo kan je zelf uitrekenen hoe oud ik ben en vergeet ik tenminste niet mijn ‘Over mij’-pagina jaarlijks aan te passen. Interpreteer zelf maar of ik lui ben óf erg creatief ben in het omgaan met tijd. Wanneer ik niet aan het lezen ben dan vind je mij waarschijnlijk terug achter mijn naaimachine of probeer ik een nieuw kookrecept uit. Of ik doe gewoon niets, daar ben ik ook erg goed in. En wanneer ik als introvert zijnde niet binnen vertoef, ga ik ook graag op stap met vrienden of maak ik een wandeling (naar de plaatselijke boekhandel?).

Voor de rest hou ik erg van pasta, Netflix, echte post, boeken kopen (want dit is een compleet andere hobby dan boeken lezen), de Sims, mijn Xbox One, katten (mijn twee katten Mowgli & Balou natuurlijk), Taylor Swift, Imagine Dragons, Nederlandstalige popmuziek als guilty pleasure, The Vampire Diaries als favoriete serie OOIT met Daniel Gillies en Joseph Morgan in het bijzonder, uit eten gaan, leesdates, leesclubs met als favoriet Dear Book Nerd Bookclub en Kindnessreads Bookclub, bloggen, pannenkoekenplantjes, mijn bed inclusief laat gaan slapen en laat opstaan, groene thee met honing (zonder zal ik het niet drinken), chips, structuur in de chaos, of juist chaos als structuur, de bookstagramcommunity, mijn innerlijke fangirl naar buiten brengen, gezelschapsspelletjes, ongevraagd boekenadvies geven, lange autoritten en ga zo maar door.

Ik hou niet van honden, kippen of gevederte in het algemeen, druiven met pitjes, thee zonder honing, recepten zonder foto’s, lang rechtstaan, films uitgezonderd wanneer ik ze bekijk in de cinema, kerstliedjes, kaas tenzij in de vorm van een ovenkorstje of in combinatie met Bugles, Twitter, planten die vaak water nodig hebben, poetsen (maar ik doe het wel), appelmoes, mijn wekker, de huidige staat van mijn conditie, afgebladderde nagellak…


In januari 2019 richtte ik ‘Céline zoals ze is’ op. Een redelijk algemene naam met maar één simpele boodschap: hier leer je mij kennen helemaal zoals ik ben, Céline zoals ze is.

Voor alle vragen, opmerkingen, samenwerkingsvoorstellen… kun je terecht op het contactformulier of kun je mij contacteren via verschillende sociale media.

Tot snel?

Volg mij op Facebook / Instagram / Bloglovin / Pinterest / Goodreads