Recensiebeleid

(h)eerlijke recensies

U kunt steeds contact opnemen via het contactformulier of via celinezoalszeis@hotmail.com om samenwerkingsvoorstellen in te dienen i.v.m. (digitale) recensie-exemplaren. Ook vooruitexemplaren zijn welkom, als het voorstel over boeken gaat.

Op ‘Céline zoals ze is’ verschijnen enkel eerlijke recensies. Het opsturen van een recensie-exemplaar staat dus niet garant voor een positieve recensie. In het geval dat een item mij na het ontvangen niet ligt, wordt dit uiteraard stevig onderbouwd.

Wat boeken betreft: normaliter gezien lees ik enkel boeken binnen het ruime Young Adult genre. Af en toe lees ik ook enkele boeken die buiten mijn comfortzone liggen, zoals thrillers en feelgoods, dus moest u twijfelen of het boek iets voor mij is, stuur gerust een mailtje naar celinezoalszeis@hotmail.com of vul hier het contactformulier in.

Tijdspanne

Bij het ontvangen van een recensie-aanvraag, probeer ik deze te beantwoorden binnen de 48 uur. U krijgt dus sowieso een antwoord terug, als ik de aanvraag aanvaard of niet.

Recensie-exemplaren die ik zelf heb aangevraagd krijgen de prioriteit. Ik streef ernaar om recensie-exemplaren binnen de zes weken te lezen/bekijken en te recenseren. Wanneer de recensie gepubliceerd wordt, krijgt u een mailtje met de desbetreffende link.

Bij het opsturen van onverwachte recensie-exemplaren heb ik geen verplichting aan de uitgeverij of dienst om een recensie te plaatsen.

Wilt u graag een artikel of recensie tegen een bepaalde datum? Laat me dit weten en dan kijk ik wat ik voor u kan doen.

Samenwerkingsvoorstellen

Ik ben steeds te vinden om een winactie te organiseren, een auteur te interviewen of mee te doen aan een blogtour. Stuur mij gerust een mailtje met uw voorstel of vul het contactformulier in.

Publicatie

Ik publiceer recensies uiteraard op deze blog, maar ook op andere sociale media-kanalen.

Persoonlijke linken

Onderaan een recensie of boekgerelateerd artikel kan het zijn dat je een persoonlijke link terugvindt. Wanneer je een boek of ander artikel aankoopt via mijn persoonlijke link van bol, krijg ik daar een miniem percentage voor zonder meerprijs voor jou. Met dit bedrag investeer ik in mijn domein en hosting, maar organiseer ik ook vaak winacties. Vergeet niet jouw lokale boekhandel te steunen en overal prijzen te vergelijken. Koop vooral waar je jezelf goed bij voelt. Dit geldt trouwens enkel voor bol.com. Via andere websites heb ik geen affiliate.

Contacteer mij

Stuur een mailtje naar celinezoalszeis@hotmail.com of vul onderstaand contactformulier in.

Volg mij op Facebook / Instagram / Bloglovin / Pinterest / Goodreads